Το e-vasileiadis.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ & ΟΓΚΟΥ

Τα προϊόντα αυτά (π.χ. μπαταρίες μπάνιου, καλύμματα λεκάνης κλπ) αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών (courier). Αναλόγως την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, θα παραλάβετε το πακέτο σας συνήθως σε 2 – 5 εργάσιμες ημέρες (αναλόγως τη διαθεσιμότητα) από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο, η παράδοση ενδέχεται να αργήσει περισσότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά.

Τα έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα είναι 3€ για παραγγελίες βάρους μικρότερου ή ίσου των 3 κιλών.

Για κάθε κιλό παραπάνω από τα 3 κιλά, η χρέωση αυξάνεται κατά 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με άλλο τρόπο ή διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών, πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 23940 22561 πριν ή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και όχι το e-vasileiadis.gr.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ Η ΟΓΚΟ

Τα προϊόντα αυτά (π.χ. μπανιέρες, λεκάνες τουαλέτας, έπιπλα μπάνιου κλπ) μεταφέρονται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρεία και πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες κάτω των 500€ επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη.

Το ύψος των μεταφορικών ποικίλουν αναλόγως βάρους και περιοχής. Στη σελίδα του ταμείου όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, θα εμφανίζονται πάντα και τα έξοδα μεταφοράς που αντιστοιχούν στην περίπτωσή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε και τηλεφωνικώς στο 23940 22561 για τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος που επιθυμείτε, στις ώρες λειτουργίας της επιχείρησής μας.

 

ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Οι παραγγελίες χονδρικής μεταφέρονται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρεία και πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες κάτω των 1000€ επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη.

Για παραγγελίες άνω των 1000€ και εφόσον η έδρα σας βρίσκεται σε πόλη (πρωτεύουσα νομού), σας προσφέρουμε δωρεάν τα έξοδα αποστολής.