Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Με Αντικαταβολή
  2. Με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  3. Μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής με έξτρα κόστος (+2€). Απλά δίνετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής τη στιγμή που θα σας παραδόσει το πακέτο σας.
Η αντικαταβολή ισχύει για αντικείμενα μικρού όγκου και βάρους και αποστολή με courier, και για παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν τα 499€ συνολικά.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης του συνολικού ποσού στους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR97 0172 2680 0052 6809 8231 073

Δικαιούχος: Δημήτριος Βασιλειάδης του Χαραλάμπου

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να φαίνεται το Ονοματεπώνυμό σας.

Για να εξυπηρετηθείτε γρηγορότερα προτείνουμε να μας στείλετε αποδεικτικό της κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στη διεύθυνση:

sales@e-vasileiadis.gr

Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 23940 22561 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση για την ολοκλήρωση της κατάθεσής σας, και θα φροντίσουμε άμεσα για την αποστολή της παραγγελίας σας.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πιστωτικές κάρτες VISA, Mastercard και Diners.

Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. Τα στοιχεία των καρτών σας εισάγονται και επεξεργάζονται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Τα στοιχεία της κάρτας σας τα διαχειρίζεται μόνο η Τράπεζα Πειραιώς. Το κατάστημά μας δεν έχει πρόσβαση σε αυτά, ούτε μπορεί να τα συλλέξει.